2011. augusztus 23., kedd

Én, a vad

Azzal telt el a délután, hogy egy tanácsadó (fejvadász?) cégtől hívogatott két lány felváltva, mert egy hárombetűs céghez akarnak pályáztatni munkára, és "tájékoztattak". Ismét kellett kitöltenem nyelvi, numerikus és verbális tesztet, volt online gépelés is angolul, illetve beszéltettek is. Nem voltam túl béna, de azért kicsit leizzadtam, mikor mondták, hogy beszéljek kicsit a tanulmányaimról meg a szakmai tapasztalataimról angolul. 
Nem vágom, hogy kihez tartoznak, honnan szedték elő az önéletrajzomat, és hogy megint mi sül ki ebből, de kiderült, hogy a hr-es is ember, mert miután letettük a telefont, az egyiknek simán megnézegettem az összes képét fb-on, a másikról meg kiderült, hogy Gilmore Girls rajongó. Ez persze senkit se érdekel, de akkor vajon ki olvassa az okostojás hr-es cikkeket arról, hogy mennyire fontos a netes adatvédelem, ha a telefonhívás után 5 perccel még a bugyijuk színét is ki tudnám deríteni? Akasztják a hóhért. 
Nem tudom mi lesz, jó is az ajánlat, meg nem is, örülök is meg nem is, de legalább az állóvizet megint felkavarta valami izgi. 

Nincsenek megjegyzések: