2011. augusztus 5., péntek

Ciao Roma

Egy internetpontrol irok, ahol az elobb a tulaj leteritett egy szonyeget a foldre, majd hajladozni kezdett Mekka fele. En meg ilyet sohasem lattam eloben.
Roma egyebkent szuper, iszonyatosan meleg van, csodaszep, tenyleg CSODASZEP es erdekes es mindent kiprobalunk, ami az utunkba akad. Tegnap pl. egy bangladeshi hapsinal alkudtam napszemuvegre, aztan este ettunk indiait, bar fogalmunk se volt, hogy mi lehet az (nem fostunk, a szerk.).
Ma Matyast lefosta egy galamb, mikozben az igazsag szaja felett uldogeltunk. Kozvetlenul ezelott emlegette, hogy de jo lenne, ha talalnank egy 100 eurost, most azonnal elvinne ebedelni. Szerintem szerencseje lesz- az etelben is, nemcsak a szerelemben, hahaha haha ha.
Egyebkent le vagyunk egve (naptol, anyagilag meg nem), a szallasunk tokeletes (a Colosseumtol nem messze lakunk: van franciaagy, sajatbudi jupijupi es szobaszerviz meg reggeli), en meg ejszakankent ezerrel olvasom az Angyalok es Demonokat, nehogy otthon jojjek ra, hogy nem neztuk meg az osszes lehetseges Illuminatus szimbolumot, mikor itt jartunk.
Romat latni es meghalni. Igaz, basszus, Ciao Italia, le vagyok nyugozve. Regota eloszor igazan.

Ja, es a boltban a legolcsobb szalami egy finom olivabogyoval es paprikaval dusitott parizer. Dagadok, erzem. Puszinyuszi

Nincsenek megjegyzések: